7 daagse Samoa eiland reisroute

Samoa staat al een hele tijd op mijn bucketlist, en ik ben meer dan voldaan nu ik er eindelijk naartoe ben gereisd! De kans is groot dat als je dit leest je al weet waar het ligt en wat er zoal te zien is, maar voor de overzichtelijkheid zal ik van voren af aan beginnen!

Om te beginnen, er zijn twee “Samoa’s” en ze zijn gescheiden door de Internationale Datalijn; één dat zijn eigen onafhankelijke land is, en één dat door Amerika wordt geregeerd (obv genaamd “Amerikaans Samoa”). In deze post heb ik het over het onafhankelijke Samoa.

Dit Samoa ligt dus over de Internationale Datum Lijn, wat belangrijk is als je vluchten boekt vanuit de V.S. en oostwaarts, want je wint een hele dag. Dit is meestal alleen van belang bij het boeken van vluchten en bij pogingen om telefoontjes naar huis te plannen (als je een work-a-holic bent zoals ik).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *