17 Beste dingen om te doen in Rarotonga – Cook Eilanden

De Cook Eilanden krijgen niet zoveel publiciteit als ze zouden moeten krijgen in de V.S., en volgens mij komt dat omdat de Nieuw Zeelander’s en Australiërs het graag hun eigen vakantie geheim houden! Dat is gedeeltelijk een grapje, maar het viel me op dat er zo weinig Amerikanen waren, en dat ze verbaasd waren toen ik zei dat ik uit de V.S. kwam!

Toegegeven, het is een beetje een tocht met zijn afgelegen locatie in de Stille Zuidzee, maar New Zealand Air is net begonnen met rechtstreekse vluchten van 9 uur vanaf LA, dus je kunt letterlijk wakker worden in het paradijs!

Hieronder vind je mijn top 17 van de beste dingen om te doen op het hoofdeiland van Rarotonga, inclusief een dagtrip naar hun beroemdste eiland, Aitutaki!

Iedereen zal je vertellen dat deze activiteit een MUST is wanneer je Rarotonga en de Cook Eilanden bezoekt, dus je moet het zeker proberen! In wezen ga je een halve dag op een ponton-achtige boot met een rieten dak en doe je wat snorkelen, eiland verkennen, en dan krijg je een BBQ vis lunch!

Ik ging met Captain Tama’s Lagoon Cruise en had echt een leuke tijd op de prachtige lagune! Een van de kapiteins zong en speelde yukalalee voor ons, terwijl de andere een beetje meer uh, streng was (“Niet praten als ik praat!”, “Schiet op!” en zei ook “Gaan jullie nog van de boot af” toen we terugkwamen omdat ik geld in mijn tas probeerde te vinden om hem een fooi te geven…hij wilde de fooi toen niet aannemen en zei dat ik het aan de andere kapitein moest geven).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *