Groepsreis Costa Rica – avontuur in de jungle

Het kan best spannend zijn, voor het eerst met andere reizigers op pad gaan. Want met wie ga je nu eigenlijk op reis en wat kun je verwachten. Vaak is het zo dat zelfs de reizigers die al tientallen keren mee zijn geweest op groepsreis het nog steeds een beetje spannend vinden. Dat is ook zeker niet gek. Elke keer ontmoet je weer nieuwe mensen en doe je nieuwe ervaringen op in onbekend gebied.

We vinden dat je het gewoon een keer moet proberen, zelfs als je het spannend vindt. Iedereen vind het spannend en dat is juist wat die extra kick geeft tijdens een actieve rondreis.

Bij Simi Reizen bieden we reizen aan voor jongeren. Dat betekent dat we een leeftijdsgroep hanteren van jongeren tussen de 18-32 jaar. Vaak wordt er ook door één persoon uit de groep ook een groepsapp gemaakt. Hierin maken jullie alvast een keertje kennis met elkaar en regelmatig is het zo dat groepen van tevoren al een keertje afspreken.

Hoe zoek je nu een reis die bij jou past?

Een reis uitzoeken die aansluit op wat jij graag wilt is zo makkelijk nog niet. Veel bestemmingen lijken dan voor reizigers heel leuk, maar dan kan het programma niet aansluiten op wat hij/zij verwacht. Vooral als je kunt kiezen uit veel bestemmingen wordt het een lastige zaak.

We vragen je vooral een beetje naar het programma te kijken. Thailand kan bijvoorbeeld heel erg op jouw bucketlist staan, maar als het programma alleen is ingesteld op activiteiten die je niet wilt doen, moet je wel even overwegen of dat dan wel de reis voor jou is.

Onze tip: Lees de dagprogramma’s zorgvuldig voor, zelfs al is het niet de bestemming die je in gedachten had. Doe onderzoek naar de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden en dan is jouw groepsreis makkelijk gevonden.

Groepsreizen Midden- en Zuid-Amerika als leuke overweging

Een hele leuke overweging om als groepsreis te ondernemen zijn de reizen naar Midden- en Zuid-Amerika.

Deze landen bieden een hoop avontuur en activiteiten. Perfect, als je het nog een beetje spannend vind, zijn de echte Caribische sferen heerlijk om rustig kennis te maken met je reisgroep. Dit zijn ook vaak de reizen waar iedereen lekker los komt. Sommige reizen zijn iets intensiever dan de ander, kijk dus goed naar de programma’s

Wat je kunt verwachten van een groepsreis naar Midden- en Zuid-Amerika

De rondreizen Midden- en Zuid-Amerika zijn er echt voor de avonturier en genieter. De activiteiten, het heerlijke eten en het prachtige klimaat zorgen voor een onvergetelijke reis. Zo zijn deze reizen ook vrij divers. Je bezoekt snel verschillende natuurgebieden en maakt kennis met culturen die veel invloed hebben gehad van buitenaf. Bij Simi Reizen zijn de programma’s zo ingesteld dat je veel verschillende vlakken van een land te zien krijgt en vaak ook met een heerlijke afsluiter op het strand!

Meegaan op een van de groepsreizen Costa Rica

Een leuke overweging om als eerst te bezoeken in Midden- en Zuid-Amerika is Costa Rica. Costa Rica staat bekend om haar prachtige natuur en het hebben van een groot dierenrijk. Het echte Pura Vida bestaan kun je wel zeggen!

Met verschillende activiteiten en de heerlijke omgeving is dit een ideale reis om kennis te maken met de sferen van Midden- en Zuid-Amerika

Het programma van de groepsreizen Costa Rica

De groepsreizen Costa Rica zijn  avontuurlijk en laten een ongelooflijk mooi beeld van het regenwoud zien.

Costa Rica kent verschillende nationale parken en tijdens de groepsreizen Costa Rica ga je hier zeker even kennis mee maken. Je ontdekt verschillende dieren en klimaten. Dit doe je terwijl je activiteiten onderneemt zoals: raften, hiken bij een waterval, een boottocht en een zipline.

Bij Simi Reizen begin je de rondreis Costa Rica in de hoofdstad San José. Hier maak je als eerst kennis met het drukke deel van Costa Rica en krijg je de eerste indruk van de sfeer die daar hangt.

De volgende dagen wordt het dan tijd om het avontuur aan te gaan in de jungle, waar je samen met je reisgenoten kennismaakt met de natuur en elkaar. Gedurende de groepsreis Costa Rica ontdek je verschillende natuurgebieden die elk van elkaar verschillen in biodiversiteit en dierenrijk. Ook breng je nog een bezoek aan Samara Beach, waar je heerlijk even kunt bijkomen van de indrukken die het regenwoud achtergelaten hebben.

Helaas is het dan tijd om de groepsreizen Costa Rica af te sluiten in San José. Nog een laatste avond met je reisgenoten om er een groot feest van te maken en leuke beelden en ervaringen alvast met elkaar te delen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *